Trets d'identitatmmmmm


Trets d'identitat

 1. Som un centre educatiu privat de 0-3 anys reconegut pel departament d'educació de la Generalitat de Catalunya.
 2. Ens definim com un centre educatiu que té la funció de col·laborar amb les famílies en l'educació dels infants entre els 4 mesos als 3 anys.
 3. Som un centre privat, català, laic, plural que respecta la diversitat i fomentem la coeducació, també celebrem les tradicions i costums de Catalunya.
 4. La LLar és un centre creat i adaptat per oferir espais segurs, motivadors, naturals, i relaxats… complint els requisits exigits per normativa i tinguent en compte les mesures antropomètriques de l'infant i els seus interessos; donant la facilitat de realitzar activitats pràctiques de forma autònoma i la d'adquirir nous coneixements a través de l'acció.
 5. Som un centre trilingüe. Es parla Català com a llengua vehicular i es fa l'inmersió de dos llengues més el castellà i l'anglès.
 6. Som un centre amb sensibilitat músical. Totes les educadores s'han format per portar a terme les sessions de música del programa musical "ARA FAREM MÚSICA".
 7. Ens orientem cap a ser un centre VERD, respectem l'entorn i fem que els nostres alumnes es sensibilitzin amb el medi ambient, reciclem, reutilitzem gran part del nostre material. Tenim cura de les nostres plantes i observem i tenim cura dels "animalons" del nostre jardí.
 8. L'equip educatiu és un grup professional sensibilitzat en la tasca educativa. Amb interés per formar-se de forma permanent.
 9. L'escola té en compte la relació familia-escola de tal forma que si no fos ben estreta, confiada i oberta no es compliria la nostra funció principal.
 10. La nostra Metodología fomenta l'acció de l'infant envers l'entorn, els espais, els companys per tal d'aquirir els nous coneixements. La rutina diaria combina temps d'acció-concentració amb temps de lleure-relaxació.
   
dibu

cuc


Darrera modificació: diumenge, 30 juny 2013, 19:13