mmmmm

Adaptació


Sabem que l'ingrés a la Llar d'infants suposa un canvi molt important pel nen, normalment és la primera vegada que es separa de la família, surt de casa seva per pasar a un lloc desconegut, amb adults i nens desconeguts.
Les famílies també podeu patir aquesta adaptació, ja que serà la primera vegada que us separeu del vostre infant. Però també passa amb les educadores, que també s'han de adaptar, cada nen és diferent, se'ls ha de conèixer, saber els seus gustos i preferències, i aconseguir que disfruti i sigui feliç en aquest primers moments i també la resta del curs.
Us donarem concells importants a tenir en compte per tal que l'adaptació sigui un èxit.

Relació amb els pares i mares

Per totes dues parts família i escola és molt important una bona comunicació, la llar és un centre obert a les famílies, on es procura que hi hagi una relació diaria, tant a l'entrada com a la sortida, també via agenda.
La llar permet l'entrada dels familiars a l'interior de cada classe, aixó fa que es tingui un seguiment diari del que passa a l'aula.

Es demana als pares que participin activament en l'adaptació, les activitats setmanals, en la celebració de festes, a les entrevistes i d'altres ocasions on pot ser necessària la col·laboració de les famílies, l'objectiu és cohesionar la relació familia-llar.
Ens agrada tenir aquesta relació i fem el possible per crear ocasions com: la festa de benvinguda, les reunions familiars, els berenars dels pares i mares, el berenars dels avis, inclús sopars de mares a final de cicle.

Al llarg del curs s'ofereixen xerrades d'interés educatiu als pares i mares dels nostres alumnes. L'objectiu de les quals es troba un espai comú per solventar dubtes davant l'educació. Les xerrades van a càrrec de Psicòlegs, psicomotristes, personal del CDIAP, …

cuca


cuc


Darrera modificació: diumenge, 30 juny 2013, 19:11