Metodología

mmmmm

Metodología

La nostra metodología es basa en una fusió pròpia de grans pedagogies que per experiència hem viscut i aprés, hem anat creant un métode basat amb el treball de grans pedagogs com: M. Montessori, R. Steiner, Emmi pikler, L.Malaguzzi, C. Cols i experiències com de les ciutats educadores de Reggio Emilia, Pamplona, Oslo, Girona i Figueres.

La metodología està inmersa dins el dia a dia, els nens i nenes amb els personal docent i no docent, els companys, els espais, els materials que els dóna l'oportunitat d'apendre a cada instant.
Les activitats de la vida quotidiana, l'assemblea matinal, l'hora del conte, les sensacions, el massatge, el racó de la biblioteca, els àlbums de fotos, les sessions de música, les sessions d'anglès, les tècniques de plàstica, les sortides pedagògiques setmanals, el temps del pati, les entrades i les sortides, el moment dels àpats, la jornada de portes obertes, les experimetacions, els tallers de cuina, les excursions, les visites, les colònies, els projectes, els protagonistes, les maletes dels contes, les llibretes viatgeres, i un llarg etc… creieu que ens ho passem bé????

Si voleu veure algunes de les activitats programades al llarg del curs podreu veure'n alguns exemples a l'apartat de curiositats.

cuc
cuca

Darrera modificació: diumenge, 30 juny 2013, 19:17