Una petita história


Història de la Mainada!

La nostra LLar d'infants té molta història, es va fundar a l'any 1977, essent la primera i única llar d'infants de la vila de Blanes.

En aquell temps la Roser Salvador i Pera, (Terrassa 1936-Blanes 1999) va decidir obrir la sea primera escola; I tot gràcies a les mares de l'escola infantil i primaria on treballava d'ajudant.
La Roser, mare de 5 fills, va començar a estudiar a les escoles d'estiu, es va treure el graduat escolar a l'escola d'adults, i finalment un curs d'idonïtzació otorgat per l'ICE (Institut de Ciències de l'Educació).
La Roser, emprendedora i amb gran qualitat humana va deixar la seva emprenta en els serveis educatius de la població de Blanes, la seva dedicació i professionalitat li han donat un nom de prestigi a la LLar.

La Mainada ha estat ubicada en diferents llocs, al carrer Esparança, al carrer Roig i Jalpi, i al carrer Filadors nº10 on es va obrir a l'any 1991 juntament amb la Neus Vives i Solsona amb qui va crear una societat; La Neus va estudiar a l'institut Montilivi de Girona.

Amb el temps s'ha anat adecuant les instal·lacions del antic "Restaurant Can Jan Carreres" i és aquí on hi podem trobar la Llar més privilegiada de Blanes, a tocar del mar i la montanya amb instal·lacions adequades als infants de 4 mesos a 3 anys, participant també nens de parvulari durant els mesos d'estiu.

Actualment la direcció de la LLar és responsabilitat de la Mia Ametller i Salvador, que es va fer càrrec de la llar un cop acabat els estudis de Mestra i després de viure a Noruega uns anys on va treballar com a mestre per l ajuntament d'Oslo. Aquesta experiencia de viure des de petita l'educació de la primera infancia al costat de la mare , estudiar per ser mestra oficialment titulada i formar-se inicialment en practiques a diferents centres privats, de la generalitat, o bé de l'ajuntament de Blanes o Lloret de Mar i finalment treballar en diferents escoles de Noruega i periòdicament anar formant-se per ICE, o universitat privada com Blanquerna, o pública com l'UdG, i cursos de pedagogía sistèmica
. Fan que la tasca de dirigir la Llar sigui un repte cada dia per millorar i aconseguir un rigor educatiu adequat per la primera infancia.

Pares i Mares: Veniu i descobriu la nostra LLar, veureu com són les nostres instal·lacions, rebreu un tracte acurat i treballarem junts en l'educació dels vostres fills.

papa


Darrera modificació: dimarts, 1 octubre 2013, 23:36